Faházak házirendje

A vendégházakban csak azok a vendégek tartózkodhatnak (max 4 fő), akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! A faházak mellet sátor állítás nem lehet!

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető felelősséget nem vállal!

Szállás

Az érkezés napján a szobát Vendégeink 12 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 9 óráig kell elhagyniuk. A szállásra kérjük Önöket, hogy párnát és takarót hozzanak magukkal. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen, saját (hozott) fából lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

Az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épületek bejáratait kulcsra zárni!

Háziállatok

A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű, matrac, stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházakból!

Takarítás

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van minden házban (felmosó szett, seprű, partvis)!

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a mosogató alatt található). Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük ürítsék ki azt az adott ház előtt található nagy kukák valamelyikébe, amelyeket szükség esetén ürítenek!

Tó környéke

A tókörnyékét a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére!

A vendégházakból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles!
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a Tógazdának haladéktalanul jelezni, akár személyesen vagy telefonon (+36-20/497-8469 vagy +36-20/421-5698)

Jó pihenést és kulturált kikapcsolódást kívánunk!5 Responses to Faházak házirendje

 1. Avatar Nagy Ákos
  Nagy Ákos says:

  Jó napot kivánok.

  Érdeklődni szeretnék, hogy tavukon hány bottal engedélyezett a horgászat.

  Válaszukat előre is köszönöm.

  Üdvözlettel

  • Avatar Róth Szabolcs
   Róth Szabolcs says:

   Üdv
   A horgászjegy személyre szól nem botra, nincs korlátozva max a stégen 4db fér el kényelmesen.

 2. Avatar Máté
  Máté says:

  Kedves Róth Úr!

  A kérdésem az lenne,hogy mindegyik faházhoz tartozik-e külön csónak,ha nem akkor pedig van-e lehetőség bérelni?
  Illetve a házirendben olvasom,hogy tilos látogatókat fogadni,ezzel pedig az lenne a kérdésem,hogy családtagoknak sem lehet belépni,mert a család legkisebb tagja (6éves) is imád a természetben kint lenni és maximum 1 napra szeretném,hogy Ő is kitudjon látogatni hozzánk feltéve,hogy lehetséges?
  Ha szükség van rá,akkor természetesen látogatóijegyet is vennénk a kilátogatóknak!

  Szíves válaszát előre is köszönöm!

  Tisztelettel: Csuti M.

 3. Avatar erdő balázs
  erdő balázs says:

  Üdv érdeklödnék hogy a faházban van e hűtő meg ha családomal megyek akkor részükről nem kell fizetnem?